Vrane kamene singl bezumlj i mrak

VRANE KAMENE OBJAVILE NOVI SINGL „BEZUMLJE I MRAK“

Kao najavu za predstojeći album “Bezumlje i mrak”, beogradski bend Vrane kamene predstavio je publici dugo očekivani novi singl.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

vrane kamene logo

Beogradski alternativni garažni rock bend “Vrane kamene” dobro je poznat domaćim ali i regionalnim ljubiteljima rock zvuka. Učesnici su mnogobrojnih manifestacija i festivala kako zabavnog, tako i humanitarnog karaktera i skoro deceniju već neizostavni su deo domaće rok scene. Ako kojim slučajem niste do sad imali prilike da ih čujete evo upravo sjajnog razloga da to baš sada i učinite.

Vrane Kamene

Pred publikom je sada „Bezumlje i mrak“, singl koji će se naći na istoimenom albumu čiji se izlazak očekuje tokom leta.   „Istina je  jedina vodilja za duhove u nama. Retki se bave njome danas, ljudi su postali  bahati, samoživi, a zapravo užasno nesvesni koliko je danas zaista teško naći srodnu dušu ili taj neki komadić mira i sebe. Velika većina su samo kukavice koje beže od odgovornosti ili borbe za nekim ili nečim, a živimo u svetu koji je sve bahatiji i suroviji i greške se skupo plaćaju. Svaki takav njihov gest je zapravo jedna  mala smrt nekog divnog bića, jedan vapaj više u ovom sivilu, jedan otkucaj nečijeg srca manje.“ kaže o singlu „Bezumlje I mrak“ frontmen Vrana kamenih Aleksandar Pejičić i zaključuje: „Ma koliko daleko ili dugo bežali i odbijali da uvidite to, moraćete u jednom trenutku da zateknete sebe istini u oči zagledane i samo na vama je šta činiti dalje po tom pitanju,a velika laž bi bila da pokušate da poreknete sopstvenu odgovornost da nemate ama baš nikakvog udela u svemu što vas okružuje. Želim da shvatite da vam je rešenje nadomak ruke, potrebno je jedino iskreno verovati i usuditi se, a znakovi su svud unaokolo i samo ih je potrebno pratiti. Jedino na taj način može se pobediti svo to bezumlje i mrak koji su danas nažalost svuda oko nas.

Za producentski deo posla odgovoran je Nemanja Popović (Studio „Viša klasa“) a „Veliko hvala dugujemo i Predragu Pejiću (studio Bumerang) koji nam je velika podrška i prijatelj svih ovih godina“, dodaje bend.

Singl „Bezumlje i mrak“ možete poslušati ispod:

„Kakve su to sve istine i duhovi u nama  i  šta vam valja činiti ostaje vam da čujete dok budete u mislima uzletali s novim muzičkim ostvarenjem Vrana kamenih.“

Izvor Dotkomsite

Similar Posts