Vatra featured

Vatra je snimila video iz jednog kadra “Vidi kako se smiješ”!

“Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!”Tako je nekako tekao dogovor benda Vatra s režiserom Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog spota za pesmu “Vidi kako se smiješ”. Kad im se na snimanju pridružila i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao da počne.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Vatra

Efektnu lokaciju pronašli su u novo uređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. “One take” snimanje je zahtevalo dobru organizaciju i zalaganje cele ekipe, a Filip Gržinčić je detaljno slagao i tempirao kadrove, kako bi na kraju sve bilo na svom mestu.

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledaoce i ističe se među njihovim dosadašnjim video radovima. “Vidi kako se smiješ” je novi Vatrin singl, treći posle “Sva naša ljeta” i “Carstvo sunca” kojim najavljuju novi studijski album.

“Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili.” – izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.

Similar Posts