tus nua

Tús Nua energičnim singlom “Lights out” otkrile više detalja o dugoočekivanom studijskom izdanju!

Nakon sjajnih kritika na prvi album ‘Horizons’, Tús Nua publici sada predstavljaju pesmu “Lights out” kojom najavljuju dugoočekivani, drugi studijski album. Energični singl sniman je u ‘Chicken Sound Studiju’ Vedrana Kovačića – Belog, kao i sve pesme sa debi albuma ‘Horizons’ kao i singlovi “Ride“

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

i “Palindrome”.

Mix su radili Vedran Kovačić i Tús Nua, a master potpisuje Igor Meister. Na bubnju im gostuje Andrea Pedron, a vokale, gitare, bas gitaru i sinteve snimile su same Tús Nua (Jelena Božić i Jordi Ilić). Devojke iz Tús Nua svoj drugi studijski album objavit će u oktobru ove godine, a novim singlom objavile su i saradnju sa izdavačkom kućom Rock Svirke Records. Pesma “Lights out” dostupna je na svim striming servisima.

tus nua lights out single cover

Nakon hiljada kilometara pređenih na evropskim turnejama, sa zadnjim odsviranim koncertom u matičnom Zagrebu na sam dan proglašenja pandemije, Tús Nua su se vratile u studio, sada kao kao dvojac, da dovrše drugo studijsko izdanje. Za njega Jordi i Jelena kažu da je rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja. Za razliku od prvenca ‘Horizons’, ovaj album je više “unutra” nego “napolju”, zahvaljujući promeni iz tria u duo, manjim brojem gostovanja i svim što ih je zateklo od izdavanja prošlog albuma. Podsetimo, album ‘Horizons’ objavile su 2017. godine i dobile su kritike hvale od publike i struke. Među pesmama objavljenima na albumu našla se i “Fight!” koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pesma dana.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts