SoulcasePress

Soulcase predstavlja debitantsko izdanje “Devour” uz mračni spot za pesmu “Darkest Minds”

Povodom izlaska debitantskog izdanja “Devour”, riječki bend Soulcase predstavio je atraktivni video spot za pesmu “Darkest Minds“. Bend opisuje “Darkest Minds” kao agresivnu i odlučnu pesmu koja govori o borbi s vlastitim demonima. Spot je snimao Mateo Jurčić, a montažu potpisuje Tino Margan.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

“Devour” od ovog petka, 16. jula, možete poslušati na svim streaming servisima, a bend možete podržati kupnjom EP-a u digitalnom obliku putem Bandcamp-a ili narudžbom limitiranog fizičkog primjerka putem Facebook stranice benda. EP je snimao, miksao i masterirao Matej Zec u studiju G.I.S. u Rijeci.

O bendu

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem muzike, a posledično tome, pomalo su nastajale i prve pesme.

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a muzikom odražavaju svoje osećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pesme prenose.

Similar Posts