Soulcase

Soulcase predstavio Debitantski singl “THE ATTIC”

Novoosnovani riječki alternativni rock bend Soulcase predstavio je debitantski singl “The Attic” kojim najavljuje nadolazeće EP izdanje “Devour“.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

“The Attic” objedinjuje osećaje melanholije i nostalgije, a prožet je žestokim gitarskim rifovima i pevnim melodijama. “Pjesma govori o zaglavljenosti u prošlosti, kao čestom problemu ljudske naravi, a posvećena je prošlim vremenima i ljudima koji više nisu s nama.”

Singl i ostatak EP-a snimani i mixovani su u studiju G.I.S. uz producenta Mateja Zeca, dok je mastering odradio legendarni Ted Jensen u cenjenom Sterling Sound studiju u Nashvilleu (SAD).

O BENDU

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila završiti svoje trenutne muzičke projekte i započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem muzike, a kao posledice tome, pomalo su nastajale i prve pesme.

Soulcase r

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a muzikom odražavaju svoje osećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Takođe, na njihov zvuk i tekstove snažno utiču blisko povezane umetničke forme poput filma i književnosti. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušaoca s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pesme prenose.

Similar Posts