Blokstok

Sajam domaćin i ovogodišnjeg “Blokstok”-a

Najstariji aktivni novosadski festival „Blokstok“ biće održan u subotu 3. jula od 19 časova na Novosadskim sajmu (plato ispred hale 3). Organizatori navode da je ponovno izmeštanje lokacije iz Železničkog parka na Novosadski sajam neminovnost izazvana okolnostima u kojima živimo u poslednjih godinu i po dana.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

„Svi živimo za povratak u naš park, međutim protokol usvojen za sve slične događaje u Republici Srbiji je takav da će ulaz biti omogućen samo posetiocima koji su revakcinisani, poseduju potvrdu o preležanoj bolesti kovid-19 ili poseduju negativan PCR, odnosno „brzi“ antigenski test (mišljenje urednika radiotalas-a – ovakav FAŠIZAM nebi trebali da tolerišemo, šta je sledeće žute trake na ruci i koncentracioni logori). Takve mere podrazumevaju kontrolu ulaska na festival, što nije moguće sprovesti u Železničkom parku osim u slučaju da se ceo park ogradi, te smo se stoga odlučili na ponovnu saradnju sa Novosadskim sajmom“, kažu iz organizacije festivala.

Blokstok 1

Spisak izvođača predvode dobro poznata imena, budući da su Mortal Kombat i Gužva u 16-ercu ostavili snažan utisak na skorašnjim izdanjima čuvenog festivala. Pored njih, nastupiće i legendarni Vojvođanski bluz bend, zrenjaninski pankeri Drink or Die, kao i jedni od zaštitnih lica Blokstoka, sastav Zona Katastrofe.

„Ostajemo verni politici festivala da pruža priliku mladim i neafirmisanim bendovima, tako da će i ovaj put kao i svake godine do sada pobednik konkursa za mlade bendove koji sprovodimo na našoj fejsbuk stranici dobiti priliku da otvori Blokstok. Ime pobednika ćemo objaviti u narednih nekoliko dana.“, dodaju organizatori.

Na festival će se ulaziti iz ulice Branka Bajića (teretni ulaz Novosadskog Sajma), a ulaz će i ove godine biti besplatan.

Similar Posts