quasarborn

Quasarborn obradili pesmu Nikole Vranjkovića : “2000 i kusur godina” i najavili rad na srpskom jeziku

Beogradski bend Quasarborn objavio je novu obradu pesme Nikole Vranjkovića “Dve hiljade i kusur godina”, koja je posebna po tome što je prva njihova numera snimljena na srpskom jeziku. Od ove pesme kreće “prekretnica”, pa će njihov naredni album biti snimljen na maternjem jeziku. 

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Quasarborn 2021 1

Članovi benda Luka Matković (vokal, gitara), Marko Danilović Tihi (bubnjevi) i Miloš Tomasović (bas gitara) su dobili pojačanje u vidu Dimitrija Čuturila (gitara) koji je i predložio da obrade numeru kultnog domaćeg muzičara Nikole Vranjkovića.

Od starta je namera bila da obradom domaće pesme otvorimo poglavlje benda na maternjem jeziku. Ja inače ne obraćam toliko pažnju na tekstove, ali mi je numera ‘Dve hiljade i kusur godina’ pružala zadovoljstvo već godinama. Intimnost ovog teksta mi je uvek davala priliku da sam sa sobom izvučem neku svoju suštinu i da ga shvatim kako ja želim. Baš zato sam se odlučio da ponudim bendu ideju o obrađivanju ove pesme”, rekao je Čuturilo. 

Quasarborn 2020

Obrada pesme Nikole Vranjkovića “Dve hiljade i kusur godina” standardno je snimana u studiju CItadela, produkciju potpisuje frontmen benda Luka Matković, dok je video radio bubnjar Marko Danilović Tihi.

Izvor: Dotkomsite

Similar Posts