Haler

Prvi video singl Kruševačkog benda Haler

U oktobru prošle godine, bez ikakve reklame i u sopstvenoj režiji Kruševački trio Haler objavio je debitanski rad sa šest pesama po imenu „Traganje“. Upravo se na njihovom YouTube nalogu premijerno pojavio i prvi video singl pod nazivom „Led“, u režiji proslavljenog Milorada Milinkovića Debelog.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Spot „Led“ snimljen je većim delom u Kruševačkom pozorištu, a za njegovu specifičnu atmosferu zaslužan je poznati beogradski reditelj i erudita Milorad Milinković široj publici poznat kao autor filmova Mrtav ’ladan, Potera za sreć(k)om, Crni Gruja 2, Čitulja za Eskobara, Zduhač znači avantura, Peti leptir… Glavnu rolu u ovom delu odigrala je glumica i plesačica Tijana Biočanin.

Materijal za album snimljen je u studiju Stereo Deficit u Kruševcu. Zvuk benda može da se definiše kao alternative rock/progressive rock, a za “Traganje” je posebno karakteristična njegova specifična atmosfera. Kuriozitet je, za naše a i svetske pojmove, da ekipu Halera čine tri rođena brata – Aleksa, Andreja i Nikola Matić. Pre nego što su počeli da se bave autorskim radom nastupali su kao tribute bend Arctic Monkeysa pod imenom Stereo Deficit.

Album „Traganje“

Similar Posts