Ivana Vukmirovic

Predstavljamo vam album “MIRROR” i singl “Niko neće znati” Ivane Vukmirović MANIVI

Nakon prvog albuma “Manivi” iz 2016. godine, kantautorka i multiinstrumentalistkinja Ivana Vukmirović MANIVI donosi novi materijal – drugi studijski album “Mirror”, jedinstven i zbog kompozicije “Niko neće znati” prve pesme na maternjem jeziku. U svetu koji insistira na javnom, vrlo je malo trenutaka koji ostaju van pogleda drugih, a ova pesma opisuje to tajno mesto u kojem smo slobodni.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Ivana Vukmirovic

Pesma “Niko neće znati” je nastala u saradnji sa Đorđem Miljenovićem i govori upravo o tom trenutku kada zajedno sa izabranom osobom proživljavamo ono što će zauvek ostati lično, sačuvano od drugih. Spoj repa i Ivaninog prepoznatljivog vokala dočarava ono što predstoji susretu sa pravim, a Miljenovićev deo prikazuje taj susret iz muške perspektive, ogoljeno od očekivanja, emotivno i iskreno. Ova pesma daje pravu atmosferu za ono čemu dodiri i takvi susreti vode. 

Posle Ivaninog povratka iz Berlina, gde je u multikulturalnoj i bogatoj umetničkoj sredini otkrila nove perspektive u svom stvaranju, drugi album “Mirror” dočarava promene u njenom životu i radu. Mešavina muzičkih stilova u pesmama, kao i bogatstvo aranžmana odlikuje autorski izraz koji je Ivana ostvarila sa članovima benda, vrsnim džez i soul muzičarima: Draganom Ćalinom za klavirom, Dejanom Antovićem na basu i Peđom Milutinovićem za bubnjevima. Ovakav miks stilova, obogaćenih i uplivima elektronske muzike, čini Manivi nesvakidašnjim bendom na domaćoj i regionalnoj sceni. 

Izvor Dotkomsite

Similar Posts