mitraljeza cover e1563356886598

Posle duge pauze VALUNGARI izbacili “Mitraljezu” !

Naš saradnik iz Zagreba, Marko Kovačić Kova, inače vođa benda Valungari (kao i benda “Pijano Bar“, ali o njemu drugom prilikom)  ima jednu poruku za sve fanove grupe kao i za čitaoce Dotkoma.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Ona glasi :

Mitraljeza foto4

Nakon pauze, a u 25-toj godini od osnutka benda vraćamo se novim singlom i videom. Postava je prvotna uz dodatak vokalnoga sastava DiM iz Delnica i Mrkoplja.

Pjesma je ljubavna, antifašističke povijesti, proizašla  iz pera prvog predsjednika Narodne Republike Hrvatske, Vladimira Nazora, a autor glazbe je akademik  Natko Devčić.

Ljubav iz doba šumskih borbi dobra i zla. Gerila ljubavi vreba u šumarku.

Mitraljeza foto3

Snimali smo u kabinetu Hrvoja Prskala Vidre ( „ZG-zvuk“), koji potpisuje snimanje, miks i produkciju. Aranžman za ženske glasove napravio je Damir Zagorščak- Zagor, kao i tonsku snimku vokala i svoje harmonike „Valungarke“. Spot je realiziran u prigorskim šumama uz pomoć NOS produkcije.

Mitraljeza foto1

Planovi: Proslaviti 25 godina od osnutka i to pred kraj godine, kada su i nastali Valungari. U zimi i ledu. Par koncerata planiramo izvesti u staroj, originalnoj postavi uz dodatak VS DiM. Punk Rock izvedbe uz moćan vokalni sastav, kojim ravna naš maestro Zagor.”

Sudjelovali su:

Marin Maršić – bubanj, Marko Ambruš Maršić-bas, Damir Zagoršćak-Zagor- Harmonika, Kristian Gregurić-vokal, el.gitara, Marko Kova Kovačić-vokal, VS DiM, dirigent Damir Zagorščak Zagor

Similar Posts