звуки на русском e1607707909785

Počinjemo sa rekapitulacijom muzičke 2020. – MIHAJLO JANKOVIĆ (saradnik, autor, fotograf DOTKOMa)

piše : Mihajlo Janković

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Mihajlo Jankovic

Kakve god niske udarce da je ova godina zadavala, ipak je povremeno umela i da nas obraduje. Moj subjektivni utisak, na osnovu predstojeće liste, jeste da je ovo godina povratnika, a ima i novih iznenađenja.

 

Blue Oyster Cult The Symbol Remains e1603297572399
Blue Oyster CultThe Symbol remains
Šta reći, osim : “Spasili ste godinu, bogovi”. Znajući koliko dugo su Erik Blum i Donald Rojser bili neaktivni, ovo dođe više nego dobrodošlo.

Testament Titans of Creation
TestamentTitans of creation
Od svih treš metal velikana koji su izdali nove albume, ovaj album mi je najviše legao. Još samo da se Čak Bili oporavi i da se gledamo i ubuduće.

Benediction Scriptures
BenedictionScriptures
Dejv Ingram je, na radost svih fanova benda, našao zajednički jezik sa starom ekipom i krenuo s njima u novi pohod. Vrhunska sabijačina, 10 poena.

adx bestial
ADXBestial
Najveće iznenađenje za ljubitelje spid metala stare škole. Odličan album koji se može preporučiti čak i novim fanovima benda.

zeleznij potok mysticЖелезный ПотокMystic
Prvi album sada već kultnog ruskog metal benda koji je u potpunosti snimljen na engleskom jeziku. Konačno su dobili uslove za snimanje kakve oduvek zaslužuju.

Violent Christians No Speed No PunkViolent ChristiansNo Speed No Punk! (demo)
Stara škola anarho pank prašenja, bez eksperimentisanja, kompromisa i izmišljanja tople vode. Za ljubitelje Crass, Ultra Violent i Flux of Pink Indians.

Monolith Five stages of griefMonolithFive stages of grief
Domaće hevi/stoner kidanje. Moja lična preporuka za domaće iznenađenje godine. Ko voli bendove poput Trouble i Grand Magus, neka baci uvo i u pravcu ovog benda.

https://www.youtube.com/watch?v=nFuyY0VlK1s

Prezir DepredationPrezirDepredation
Kreativno blek metal čedo Luke Đorđevića, koji živi u SAD već dvadesetak godina i gde bend Prezir deluje. Shodno temama koje ovaj album obrađuje, slobodno ću se izraziti- svetsko, a naše.

Parole e Azioni Senza velenoParole e AzioniSenza veleno
Od izdavača ”Detriti records”, poznatog po promovisanju sint bendova i projekata, dolazi nam još jedan vrhunski mračni sint album. Ko zna za rad ovog benda, nema iznenađenja za njega, a ostalima mogu da kažem da slobodno ukucaju ovo u pretragu i oslušnu.

звуки на русскомГоремыкаСтрашные звуки на русском
Ruska dumer muzika, bila ona samo trenutni internetski trend ili umetnost čije vreme dolazi, ima sve više poklonika. Ko se priklonio ovom pravcu, zavoleće i ovaj album.

https://www.youtube.com/watch?v=8KfC3_hFIYE

 

Similar Posts