Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne objavio novi album i spot sa Kleptonom

Ozzy je objavio video za “One Of Those Days”, jednu od najistaknutijih numera na novom albumu “Patient Number 9”, koji je izašao 16.09.2022 godine.

U numeri se pojavljuje Eric Clapton na gitari, doprinos koji Osbourne opisuje kao “jebeno sjajan” u aktuelnom izdanju Classic Rock-a.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

U istom intervjuu, Ozzy takođe otkriva da je Clapton osporavao jednu od rečenica u refrenu, „Jedan od onih dana kada ne verujem u Isusa“.

Rekao je: ’Oh, nisam siguran za taj tekst‘“, objašnjava Ozzy. „Pa smo pokušali da to zamenimo nekim alternativama. Uradili smo ‘Jedan od onih dana kada ne verujem u Božić’, ali nije zvučalo kako treba. Gubitak vere u Isusa ima mnogo smisla kada se svet pretvara u sranje .”

To nije pesma I Am An Anti-Christ“, dodaje on. „Radi se o onim danima kada sve krene naopako, a ti poludiš pokušavajući da sve popraviš.

U četvrtak, Ozzy je proslavio izlazak albuma izvođenjem naslovne pesme na poluvremenu tokom otvaranja NFL sezone između LA Ramsa i Bafalo Bilsa na stadionu SoFi u Inglvudu u Kaliforniji. Takođe je izveo legendarnu pesmu “Crazy Train”.

Pored Claptona, “Patient Number 9” takođe uključuje goste kao što su Jeff Beck, Pearl Jam’s Mike McCready iz Pearl Jama, nedavno preminuli bubnjar Foo Fightersa Taylor Hawkins, bubnjar Red Hot Chili Peppersa Chad Smith, basista Metallice Rob Trujillo i basista Guns N’ Rosesa Duff McKagan.

Similar Posts