Vudu Popaj

“Ova soba je moj karantin”: Veliki povratak Vudu Popaja VIDEO

Maher za reči i stihove, tvorac neprolaznih jezičkih konstrukcija, vraća se na domaću scenu da objasni šta je muzika u stvari.
Čuveni reper iz Zemuna, pesnik i romanopisac Radenko Stojanović poznatiji kao Vudu Popaj, koji se proslavio devedesetih, objavio je nastavak legendarne sage o Mišel Fajfer sa prvog albuma, pesmu “Otmičar II (Lamperija uzvraća udarac)“.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Muzički aranžman kao i režiju muzičkog spota potpisao je Marko Kovač. „Pesma je svojevrsni nastavak sage sa Mišel Fajfer sa prvog albuma, osvežena savremenim okolnostima i današnjim aktuelnostima.

“Želja i ideja nam je bila da adaptiramo jednu od, po mišljenju publike, najduhovitijih hip-hop pesama (pa i šire), i udahnemo joj neki novi život, a da kroz vrcavu animaciju u spotu ispratimo sve zanimljivosti iz teksta pesme.” izjavio je Vudu Popaj Više nagrađivani umetnik, posle duže muzičke pauze, zajedno sa drugarom multimedijalnim umetnikom Jovanom Petrovićem prošle godine je objavio album „Mantriks” za izdavačku kuću Multimedia Music.

“Jovan je autor muzike i producirao je ovaj album sa kog su objavljeni singlovi “Alo brate” i “Avatar”. “Mantriks” odslikava stanje stvari u našem društvu – poručuju autori ovog rep-rok izdanja. – Daje naznake budućeg kretanja, a publici otvara perspektivu vremena u kojem živimo, kao mantru svakodnevnog uticaja sistema na ljude preko željene matrice, o čemu bi i sam naslov albuma trebalo da govori.” završava Vudu

Similar Posts