drugi deo sf sage benda error 2020

Objavljen video za “Mars”, drugi deo SF sage benda Error_2020

Krajem prošle godine izašao je “Mars”, drugi EP heavy-rock grupe Error_2020. Izlazak EP-a pratio je video za pesmu “Ritam stroja”, a sada je ekranizirana i naslovna pesma “Mars”, kao drugi nastavak ove SF sage.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Kolonizacija crvene planete je u toku. Ljudi izvlače nagrade na tomboli, ulaznice za novi život. Sve je besplatno jer novac ima novi Mesija sa planete Zemlje. On ih vodi u novu, bolju budućnost. No, je li sve baš tako idealno? Možda se odgovor baš krije u stihovima ove pesme… Video spot je kreirao argentinski umetnik Alfie.

EP “Mars” zacementiran je s više od 30 godina iskustva na underground gitarističkoj sceni kroz čvrsti rif, jaku distorziju i hipnotizirajuću ritam sekciju. Odlično prihvaćen od kritike pa tako i od uvek verne heavy publike. Nažalost jedno je retkih izdanja u ovome žanru u Hrvatskoj ovih dana. Error_2020 i dalje čine: Gordan Lončar – Gogo (Kain, Anesthesia, Metaljeros), Hrvoje Jagarinec – Jaga (Kiper, Paruzija, Minus cway, Garage Monsters), Davor Novosel – Daba (dno., Cherkezi United, Porota, Minus cway, Vegetable Soup) i Silvio Centamore (studijski i session muzičar).

Similar Posts