Cockblockers

Novi singl “Next to you” benda The Cockblockers

Beogradski blues rock bend The Cockblockers predstavlja svoj treći singl s nadolazećeg albuma “Let it out”. Nakon uspešnih “Can’t stop thinking about you” te “Let it out” ovaj mladi i izuzetno energični bend nam donosi pesmu “Next to you”. Autor pesme je Nenad Todorović, frontmen i gitarista, uz kojeg bend čine Minja Vuletićna bubnjevima teMilan Mladenovićna basu. Pesma je, kao i celi album, snimljena u Shoom Studiju, a spot je snimala ekipa iz Diptych-a.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Cockblockers 2

Evo što nam Nenad govori o novom singlu:

Jako smo ponosni što smo uradili ovakav spot, mi smo rock n’ roll bend te nam je jako bitno da se energija ovako oseća i na ekranu. Isprobali smo nešto novo, a ovo nam je i prvi spot koji smo radili u 4K rezoluciji. Ovo je naš treći singl s predstojećeg albuma i jako smo srećni što su prva dva singla prošla dosta dobro te da se publici sviđa novi materijal. Mi smo iskoristili ovo vreme za dovršavanje albuma koji je gotov i  lično jedva čekamo da ga objavimo na proleće, a  imamo već ideja za još pokoji singl dotada. Veoma nam nedostaju nastupi i nadamo se kako će ih biti sledeće godine.

The Cockblockers su bend koji iza sebe već ima jedan studijski album te mnogobrojne nastupe na festivalima od kojih se ističu Exit Nišville Jazz Festival. Od ovog albuma sarađuju sa splitskom diskografskom kućom Street Pulse Music s kojom će bend, čim bude moguće, koncertno promovisati svoj novi materijal u celoj regiji.

Similar Posts