babaduh

NOVI SINGL “MIZERIJA” SVRLJIŠKOG BENDA BABADUH

Bend Babaduh iz Svrljiga je rok dvojac, braća – Milutin Marjanović (gitara, bubanj) i Danilo Marjanović (bas, vokal) koji deluju od 2017. godine. Tada su objavili i svoj prvi, istoimeni EP za Tribal Rajber Records, ali i učestvovali na regionalnoj kompilaciji etikete Black Planet Records iz komšijskog Niša “Balkan Under the Radar: Under the Black Flag”.Takođe, objavili su i jedan instrumentalni singl 2018. godine pod nazivom “Greške (Odlazim)”.
Nakon četiri godine, u saradnji sa Associated Act studijom, izdali su prvi singl „Mizerija“, koji će se naći na predstojećem albumu „MIZERA“. Album čini šest pesama koje će se sukcesivno objavljivati. 

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Temu pesme „Mizerija“ najbolje opisuje rečenica „Pre ću da umrem gladan, nego vaš hleb da jedem“ i akcenat stavlja na ponos i nezavisnost individue da živi bez etikete, sa stavom, čvrsto i nezavisno, ma koliko mu to bola i patnje donelo. Naime, ljudi prolaze kroz život trbuhom za kruhom, a sada ni to ne vredi, jer je upitnik stavljen na ljudske živote.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts