BYE BYE WINTERTIME 1

Novi singl i muzički video “Bye Bye Wintertime” benda FROSTBITE ORCKINGS

NOVI SINGL I MUZIČKI VIDEO “BYE BYE WINTERTIME” – EPSKA HIMNA ZA LJUBITELJE HEAVI METALA U SVETU

Nocturnal Norths iz METALVERSE-a doneli su novi poklon za fanove hevi metala širom sveta: „Bye Bye Wintertime“, najnoviji singl FROSTBITE ORCKINGS. Ova epska himna je svedočanstvo o majstorstvu benda u teškoj muzici!

Nakon uspeha (više od 260.000 pregleda na YouTube-u i funkcija Metal Hammer-a, Rock Hard-a, TankTheTech-a, Nik Nocturnal-a, NDR Blue-a, Anonimous-a, Spark Magazine…) njihovog debitantskog singla, „Guardians of Time“, FROSTBITE ORCKINGS su ponovo napravili pravu tešku pesmu u savršenstvu, koristeći najsavremeniju AI tehnologiju Metalverse. „Bye Bye Wintertime“ je proslava smene godišnjih doba, opraštanja od hladnoće i tame zime i dočekivanja toplote i svetlosti proleća. To je pesma koja govori u srce svakoga, ko zna da, ma koliko bilo teško vreme, uvek postoji novi dan, nova sezona i nova šansa da se uzdignemo i osvojimo

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

.

BYE BYE WINTERTIME

„Nova pesma je savršen sledeći singl koji pokazuje da nam je prijatno sa različitim brzinama i da možete očekivati mnogo više raznovrsnih pesama u budućnosti“, rekao je pevač Folkvar Jarlsson. „Mi nismo samo poni sa jednim trikom i uzbuđeni smo što ćemo istražiti nove zvukove i stilove unutar našeg žanra. Iako još ne mogu ništa da potvrdim, mogu reći da bi ceo album mogao biti u pripremi.”

Ali FROSTBITE ORCKINGS je više od virtuelnog hevi metal benda. Oni su takođe deo Metalverse, inovativnog novog projekta koji kombinuje zabavnu estetiku sa teškom muzikom. Metalverse je dom niza virtuelnih bendova, od kojih svaki predstavlja različit region i muzički žanr. FROSTBITE ORCKINGS je samo početak, a fanovi mogu da se raduju još uzbudljivijim bendovima i muzici u budućnosti.

Similar Posts