norther revival

Northern Revival spotom za pesmu Psychosis najavljuje novi album

Video je snimljen sredinom februara u “My Room Acoustics” studiju u Nišu, za tehničku podršku i rasvetu je bila zadužena firma Magic Light, dok montažu potpisuje Marko Jocić – Pupak (Marica, Testator).

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Northern Revival1

Posle duže pauze, u izmenjenoj postavi i sa malo drugačijim, ali jednako žestokim zvukom, bend se vraća na scenu sa studijskim materijalom (snimjen i miksan u Piknik studiju u Novom Sadu). U međuvremenu bend je nastupao pretežno po klubovima u Novom Sadu i Beogradu, te je brojna publika već imala prilike da se uživo upozna sa novim pesmama. Tako je i sam spot nastao – kroz kadrove uhvaćene budnim okom Mihajla Obrenova (snimatelj, režiser i editor spota) koji je zabeležio najvrelije momente sa prošlogodišnjeg koncerta u kultnom novosadskom klubu Dom b-612.

Neponovljivo iskustvo live performansa je srž vizuelne estetike koja krasi spot za pesmu Psychosis, a njeni motivi i poruka, tekst i, uopšte, silovit stonerski zvuk, koncipirani su tako da se pesma spontano nametnula kao svojevrstan hit odabran da bude reprezentovan kao prvi u nizu od ukupno 9 pesama koje čine album pod nazivom Modification.

Similar Posts