Northern Revival Broken

Northern Revival objavili spot za pesmu „Broken”

Northern Revival, novosadski stoner metal bend, objavio je 02.10.2023. novi muzički video za pesmu „Broken”. Ova pesma otvara album pod nazivom „Modification”, koji je u izdanju hrvatskog lejbela Geenger records izašao 9. septembra 2022. i čija koncertna promocija još uvek traje širom regiona.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Northern Revival

„Broken” je treća numera po redu koja se sa pomenutog albuma izdvaja kao poseban singl, nakon spota za pesmu „Psychosis” (jun 2022) i lirik videa za „The Voice of Change” (avgust 2022). Ovaj komad u vizuelnom smislu prati i reprezentuje dosadašnju estetsku prepoznatljivost koja je svojstvena bendu Northern Revival od samih početaka. Video je nastao kao rezultat prve saradnje ovog benda sa produkcijom Digital Vertigo i samim tim u takvom izdanju ističu se i neke nove vizuelne tendencije.

Pesma je lirički orijentisana na ideju o borbi. Sprovedena je kao svojevrstan monolog, te iz prvog lica prilično agresivne ekspresije opisuje žeđ u izgaranju za destrukcijom i dominacijom. Pojedini kadrovi spota sugestivno naglašavaju poruku pesme, dok je u središtu pažnje sviranje odnosno sam bend u žaru izvedbe.

Iza realicije spota stoje Andrej (videograf) i Ivana (editor), članovi benda: Aleksandar Rajić (gitara), Slobodan Pejčić (vokal), Mladen Seničar (bubnjevi) i Stevan Fujto (bas), glumci i statisti: Nenad, Aleksandar, Ester, Tomi, Andrea i Alis.

Similar Posts