northern revival 2

Northern Revival objavili drugi spot za pesmu Voice of Change

Northern Revival, novosadski heavy stoner rock bend objavio je “Voice of change”, drugi singl sa predstojećeg albuma. Gost na pesmi je Strahinja Cerovina iz bendova Bes i Concrete Sun. Pesma je snimljena i miksovana u Piknik studiju u Novom Sadu. Tekst je zajednička kreacija gitariste Aleksandra Rajića i pevača Slobodana Pejčića. Sam tekst vezan je za prelomni trenutak u bendu kada je došlo do razlaza sa prethodnim pevačem pa je tada opstanak Northern Revivala postao neizvestan.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

northern revival 1

Međutim, u septembru 2019. godine ekipi se pridružio Slobodan Pejčić upravo kao taj “glas promene“ koji je bio ključan da bend krene u jednom potpuno novom stvaralačkom smeru. Novi singl “Voice of change”, kao i prethodni pod nazivom “Psychosis” (predstavljen krajem juna), najavljuju novi album koji će 9. septembra biti objavljen za Geenger records. Ubrzo posle objavljivanja albuma, sledi i njegova promocija 16. septembra u SKCNS Fabrika.

northern revival 2

Ovom promocijom bend ujedno obeležava i 10 godina postojanja pa će uz Northern Revival nastupiti i bendovi sa kojima su tokom svog decenijskog rada usko sarađivali i zajedničkim snagama gradili srpsku stoner zajednicu. MonolithNula i Lednik, kao sastavi koji su sa Northern Revivalom srodni po naklonjenosti tvrđem zvuku, upotpuniće slavljeničku feštu i publici dati priliku da uživa u raznolikom programu u formi jednodnevnog mini festivala.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts