mimo protokola featured

Mimo Protokola izbacio je uzbudljiv spot za singl “100 svetlosnih godina”!

Strele, šurikeni i kosa! Beogradski pank-rok bend Mimo Protokola izbacio je uzbudljiv spot za svoj novi singl 100 svetlosnih godina! Singl možete naći na svim platformama i klikom ovde

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

“Spot prati Ivanu koja, nakon raskida, na umu ima samo jednu stvar – da dođe glave Duciju! Dinamičnom poterom kroz šumu, goneći i loveći ga na sve moguće načine, njihova priča se bliži kulminaciji kako se ona približava njemu…”

Mimo Protokola čine Dušan Duci Popović kao frontmen, gitarista i vokal, Nebojša Radovanović na basu i Isidora Ilić za bubnjevima. 100 svetlosnih godina je singl sa predstojećeg istoimenog albuma, čije se izbacivanje može očekivati u toku godine. U ulozi razjarene devojke nalazi se iskusna glumica Ivana Živković. Ovaj filmski spot režirala je mlada rediteljka Anđela Tončev, a direktor fotografije bio je Vladimir Arsenijević. Za kostim i šminku bila je zadužena Tamara Toskić, a inspiraciju je delimično pronalazila u Naruto animeu i mangi, što će poznavaoci moći i da prepoznaju u nekoliko navrata. Producent čitavog projekta bila je Sara Matić, a uz pomoć asistenta režije Kristine Savić, kao i asistenta kamere Ljubiše Jokovića, snimanje je završeno uspešno završeno za svega dva dana. U post produkciji su finalni udarac zadali Rastko Ubović u montaži, kao i Aleksa Mirosavljević u koloru. Projekat je izveden uz podršku Akademije Umetnosti u Beogradu. Mimo Protokola će i ovoga puta svoj singl pod okriljem izdavačke kuće Kontra.

mimo protokola

Similar Posts