Melissa Omot

Melissa poručuje da “My Empire Has No Limits”

Tri meseca nakon prethodnog spota ‘Darkness of love’ prokupačka hevi atrakcija Melissa isporučuje javnosti i peto video ostvarenje urađeno za naslovnu temu njihovog prošlogodišnjeg debitantskog dugosvirajućeg ostvarenja “My Empire Has No Limits”, objavljenog za Take it Or Leave It Records.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Meliussa 3

Spot za pesmu ‘My Empire Has No Limits’ sniman je u Srbiji i Norveškoj, a lider grupe Dejan Stojanović naglašava njenu specifičnu vrednost: “Ova tema odiše jednom brutalnom emocijom koju smo se potrudili da na verodostojan način prenesemo u ovaj video rad. Čini nam se da se prilično razlikuje od naših prethodnih ekranizacija, ali i mnogih od bendova koji gaje sličnu muzičku vokaciju u Srbiji i Regionu. Shvatamo ga kao jedan vrlo bitan korak ka vrhu. U isto vreme trudimo se da širimo optimizam, veru i nadu.”

Melissa 2 1

Montažu i režiju spota potpisuje Srđan Branković, dok je dronom rukovao Stefan Stojanović.

Podsećanja radi album “My Empire Has No Limits” su brojni specijalizovani svetski HM mediji svrstali u najboljih dvadeset 2020. godine. Dejan se, nakon ovog zaista impresivnog niza singlova osvrnuo i na samu filozofiju benda, koje se tvrdoglavo drže već duže od 35 godina: “Idemo dalje, stvari radimo po osećaju. Ne kopiramo nikoga i ne držimo se nikakvih pravila kada su pesme u pitanju, gledamo da budemo samo svoji.”

Melissa 1 1

Melissa postoji još od davne 1986. godine. Ime je dobila po prvom albumu danske hevi metal grupe Mercyful Fate. Grupa je u to vreme imala priličan broj zapaženih koncertnih nastupa, od brojnih gitarijada pa sve do nastupa na tada retkim televizijama i radio stanicama. Postojala je do 1995. godine, i za to vreme uradila tek tri demo snimka. Zbog brojnih životnih okolnosti ostaje u hibernaciji sve do početka 2017. godine kada dva originalna člana (Dexter i Ifta) odlučuju da ponovo započnu avanturu.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts