kaschade2

KASCHADE vam donosi “Nightmares”, peti studijski album !

Posle četiri godine muzičke pauze, muzički projekat Kaschade objavljuje za „Interphone Records“ svoj peti studijski album „Nightmares“. “Album je dosta dugo radjen tako da sam slabo vidjao najbližu zvezdu”, kaže za Dotkom Aleksandar Stojanović.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

KAschade 2

“U jednoj minuti ima oko osamdeset aktivnih reglera. Može se reči da je ovo pravi ručni rad. Nalik tehnici hiperrealizma gde slikar oštećuje svoj vid. Album sadrži četiri kompozicije od koja je jedna epskih razmera a njen naziv nosi „Kim the Vampire“. Ima dosta eksperimentalne elektronike, psihodelije i neo-klasične muzike u prisustvu maglovitog jazz-a. Kompozicije su i dalje instrumentalne. Nema intrepretacije. Slušalac ima puno pravo da krearira vlastite svetove pri slušanju.

KAschade 1

Izašao je i muzički eksperimentalni film „Dreams“ koji prikazuje tri muzička instrumenta- Saksofon, Bass i Klavijature. Tematika nema nikakve veze sa muzikom osim to da vile ili vešte žene sviraju bass gitaru. U eksperimentalnom filmu učestovali su ljudi iz raznih država tako da se on može nazvati i internacionalnim filmom. U kratkometražnom filmu se protežu art glich slike kao veliki broj ilustracija. Kao gost na filmu, tu je kanadsko-srpski muzičar, Milenko Vujošević-Ensh u ulozi naratora”, za naš portal rekao je Aleksandar Stojanović, mastermind projekta KASCHADE.

Izvor: Dotkomsite

Similar Posts