kaschade 2

KASCHADE objavio muzički dokumentarac "Surrealism"

kaschade-3
Kaschade je početkom 2018 godine objavio muzički dokumentarac “Surrealism” pokazajući instrumentalni svet, dominaciju snova koja se primenjuje intramuskulaturno ali i subkulturu u post-akokaliptičnoj predstavi. “Hteo sam umesto video spota da uradim muzički dokumentarac koji objašnjava šta je to Kaschade muzika. O preteranom konzumiranju snova. Posledice i ništavnosti pod znakom pitanja.
 


Muzički dokumentarac kao i preostali video zapisi u sebi ima taj elektro-punkerski BUNT, tako da videografiju presvlačim u vidu Art experimenta. Instalacije samotnosti gospodina Robert Neville-a koji pokušava da spasi (prikupi koliko je moguće) zaraženu subkulturu. Akcenat stavljam na stvari koje nestaju. Antikvarnice, knjižare, svemirske zgrade i izbledele graffiti zidove. Uzrok propasti verovatno dolazi od spoljašnjeg ili untrašnjeg kosmosa. Uz snimak ponudio sam zbir naučno-fantastične destruktivnosti ilustrovanog virusa.
kaschade-1
Bilo je viška ilustracija jer jednostavno, nisu se uklopili u ritmičkom razvoju. Taj outcast je više pozitivniji u ruhu Cartoonističke izrade sa neon-punk krestama. O tome če biti kasnije reči. Neću dozvoliti da borave u prihvatilištu. Pored muzičkog dokumetarca u planu imam da izvedem live performance. Malo više sam knap sa vremenom, ali u pripremi imam četrnaest instrumentalnih kompozicija. Sve je to spakovano u pedeset i sedam minuta. Ima dosta da se uradi, tako, da sledeći album izlazi tek kasne 2019 godine.” izjavio je za specijalno za naš portal Aleksandar B. Stojanović koji stoji iza projekta KASCHADE.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8GId-gvym7E&w=560&h=315]
 Kaschade – Surrealism (Music Documentary 2018)Music Documentary (Short Film) about Music Surrealism. Electromagnetic Sound and Light Spectre. A Sound Installation. ABOUT KASCHADE The Sound of Kaschade is…youtube.com
 

Similar Posts