joe cocker tribute band 79

Joe Cocker tribute, Foxtrot,NS, 27.01.

joe-cocker-tribute-band-02U petak uveče je u Caffe bar “Foxtrotu” svirao “Joe Cocker Tribute Band” iz Inđije.Bend postoji od leta prošle godine.
joe-cocker-tribute-band-33
Od prethodnih nastupa izdvajaju učešće na “Beer Garden Festu” u beogradu prrošlog leta i gostovanja u Zagrebu i Novigradu oko Nove Godine.Bend je sedmorka a članovi su : Vladimir Marčetić Šikac – vokal, Uroš Tomović – klavijature, Dušan Ivančević – gitara, Srđan Vujnović – bas, Vladimir Vukas – bubnjevi, Vasilj Tišma – saksofon, Jelena Risović – prateći vokal i daire.
joe-cocker-tribute-band-47
Svirali su većinu najpopularnijih hitova pokojnog, legendarnog Džoa Kokera, a publika im nije dala da siđu sa stejdža puna tri sata.To samo govori koliko im se svidela svirka.
joe-cocker-tribute-band-79
Napomenuo bih samo da pevač ovog benda ima i grupu “Stare Kuke” koja svira isključivo gitarski rok-bluz i pored standardnih obrada izvođača tog žanra kao što su ZZ Top, Rori Galager, Džimi Hendriks, Erik Klepton, Džoe Bonamasa, sviraju i neke pesme od Vojvođanskog Bluz benda, Zone B, ali imaju i nekoliko autorskih pesama na srpskom jeziku.
joe-cocker-tribute-band-16
Sviraju po klubovima i moto-skupovima.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tPHLCpJNL4k&w=560&h=315]

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Similar Posts