RAMBO

JAVNA PROBA: Rambo Amadeus u novosadskoj Gerili 1. oktobra

Rambo Amadeus započinje seriju javnih proba po klubovima koji imaju tradiciju žive svirke. Jedna od prvih javnih proba desiće se u novosadskoj Gerili.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

RAmboi Gerila

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa, koji je u prethodnih 15 godina rada zaradio status kultnog mesta, i to u čitavoj Srbiji kada je u pitanju kvalitetna zabava, muzika ali i drugi vidovi alternativnih dešavanja kao što su; Dj večeri, stend ap komedije i promocije muzičkih izdanja.

Da su se ljudi iz Gerile ozbiljno posvetili koncertnoj sezoni, potvrđuje i 1. oktobar 2022. godine kada je i zvanično najavljeno otvaranje sezone koncerata i to sa ekskluzivom. Prvi na binu Gerile popeće se Rambo Amadeus; Svetski Mega Car i Intergalaktički Giga Imperator.

A, prema rečima njegovog Imperatorstva nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert, nego javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program.

,,Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna potreba da neko vrijeme pored   koncerata koje smo polako  počeli da zakazujemo ,   radimo i   “ javne probe“   po klubovima  koji imaju tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže udjemo u koncertnu formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati program, istovremeno  improvizovati i komunicirati s publikom, pa su ove javne probe jedini djelotvoran način  da postignemo  postavljeni cilj.”

Karte za koncert Ramba Amadeusa se mogu kupiti po ceni od 1500 dinara na Gigstix prodajnim mestima, kao i preko njihove onlajn prodavnice.

Gerila i Rambo Amadeus vas čekaju.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts