Radio stanice po preporuci urednika

Suluda ideja za stvaranje Undergrand radija nastala je 2020 godine u doba Korone i tako zajedničkim trudom ekipe dotkomsite i limancrew usudili smo se krenuti putem ka ostvarivanju iste. Cilj nam je da napravimo radio koji će da pušta muziku koju ne možete da čujete na radio stanicama u Srbiji i šire koje su kao preslikane. Na njima rade muzički urednici koji mrze svoj posao. Puštaju uvek istu, bezličnu muziku. Kod nas to neće biti slučaj...

Yugotopia Beat Club. Bad Music for Mad Creatures. Journey into Ex-yugoslav & international Rock history (1950-2023). Punk Rock, Darkwave, Gothic Rock, Post-Punk, RocknRoll, HardnHeavy, Ska, Rocksteady, Reggae, Soul, Jazz.

Genres : Rock

Ideja WAH Rock Radija je da, osim što ne pušta mainstream muziku, približi autorske bendove publici kroz njihov muzički ukus – puštajući njihove plejliste.

Rok se vratio u Beograd! Od Stones-a do Arctic Monkeys-a, od Peppers-a do Oasis-a, ROCK RADIO spaja novu i staru generaciju. Podseća na veterane i predstavlja nove zvezde koje nastavljaju tradiciju dobrog zvuka. TVOJ ŽIVOT, TVOJA MUZIKA

Slušajte Pakao radio online, kaznite svoje uši! Rokamo klasični i urbani exyu rock nonstop. Čućete opasno prženje, koljačinu i žagačinu.

Radio Beograd 202. Slušajte legendarnu dvestadvojku uživo i besplatno preko interneta kao i druge radio stanice sa prostora ex yu koje emituju svoj program preko interneta.

Genres : Rock

Slušajte online Radio S2 Rock Beograd, rock stream preko koga se 24h svakog dana emituju stari i novi rock hitovi.

Slušajte Naxi Blues Rock

Radio Labyrinth emituje Ex YU Pop Rock muziku 70-tih, 80-tih, 90-tih.

Genres : Rock

Popularni radijski voditelji iz Novog Sada Daško i Mlađa od 2016 godine su, uz pomoć slušalaca, počeli emitovanje nezavisnog radijskog programa putem interneta, nakon što Radio-televizija Vojvodine (RTV) s njima nije produžila ugovor o saradnji.

Ob-Neob Radio sa Brakusom i Banjcem, dom nezbrinutih radio voditelja. Muzika 24 časa, koja je kombinovana sa našim emisijama, kao i kratkim radio-dramskim sadržajima - igrokazima.