Hladno pivo HALA DVA 1 768x402 1

Hladno Pivo stiže u Novi Sad

„Teško je biti ful kad si kul ”, je stih benda Hladno pivo i zaista jeste tako. Osim ako nisi Hladno pivo i ako ne nastupaš u Evropskoj prestonici kulture 8. oktobra 2022 godine sa početkom od 21 čas u Hali 2 Novosadskog Sajma. Obeležavajući tri i po decenije rada, Kekin i ekipa održaće koncert u Novom Sadu u okviru ovogodišnje turneje „35 za 35”.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Prema rečima organizatora, prisutna publika će biti svedok velikog zvučnog, vizuelnog i koncertnog spektakla. Hladno Pivo, na čelu sa svojim frontmenom Miletom Kekinom tri decenije od izlaska prvog albuma ostaju prepoznatljivi, upečatljivi, ali i dragi publici zbog beskompromisnosti, iskrenih i upečatljivih stihova u kojima nema mesta kalkulaciji. Takođe, ono što je prepoznatljivo ovom bendu jeste zadržavanje stare publike i njihovo zajedničko sazrevanje, , ali i pridobijanje novih poštovalaca rokenrol muzike koji danas, u 21. veku odrastaju uz muziku i tekstove Hladog piva.

„Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme: Jednim Osmijehom, Pitala si me, Ne Volim te, Ezoterija , Biološki Sat“, su samo neki od hitova koje ć su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati.

Hladno pivo HALA DVA 1 768x402 1

Hladno pivo je bend koji je za 35 godina karijere uspeo iz albuma u album da sazreva i postaje kvalitetniji, kako muzički tako i tekstualno što je zaista retkost na našiim prostorima, s obzirom da bendovi uglavnom posle naglog uspeha, doživljavaju i nagle padove. Sa bendom Hladno Pivo, situacija nije bila takva. Već upravo obrnuta, posle uspeha, dolazili su još već uspesi; pune koncertne sale i dvorane, eminentne nagrade iz čitavog svega kada je u pitanju muzička industrija.
Novinarka Dragana Prica Kovačević će primetiti u tekstu u kojem će pročešljati čitavu diskografiju benda, da su u više od tri decenije postojanja uvek bili na pravoj strani, i da su se uvek borili protiv opštenarodne apatije U više od tri decenije postojanja mogli bismo reći da je Hladno pivo uvek bilo na pravoj strani i da se uvek borilo protiv opštenarodne apatije.
Ovoga puta borba protiv opštenarodne apatije se nastavlja u Novom Sadu, u Hali 2 novosadskog sajma, prostoru koji sve jače biva iscrtan na mapi rokenrola kada su u pitanju dešavanja i koncerti. Hala 2 koja je do pre samo nešto više od godinu dana bila prepoznatljiva po rejv žurkama, od nedavno uspeva ga ugosti neke od najvećih imena sa muzičke scene na Balkanu; Leb i Sol, Atomsko Sklonište, Edo Maajka, Letu Štuke… i brojni drugi, među kojima će za kratko vremena biti dopisano i Hladno pivo, kao jedno od najznačajnijih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije.

Ono što predstavlja još jedan kuriozitet je to što je za najveće poštovaoce Hladnog piva osmišljen i fan pit, u kojem će ljudi moći da komuniciraju sa svojim muzičkim herojima, ali i da iz nešto ekskluzivnijeg mesta prisustvuju pomenutom muzičkom spektaklu.
Karte za koncert se mogu nabaviti putem sajta GIGSTIX i to u pomenute dve varijante; parter, u iznosu od 1200 dinara, i fan pit u iznosu od 1700 dinara.

Karte za koncert se mogu nabaviti putem sajta GIGSTIX i to u pomenute dve varijante; parter, u iznosu od 1200 dinara, i fan pit u iznosu od 1700 dinara.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts