Showing 1 - 10 of 17 stations

Biblijska istorija. Emisije ovog radija imaju za cilj da unapređuju naše shvatanje sadašnjice i sutrašnjice u svetlu stvarnih biblijskih učenja! Verujemo da će naša primarna publika biti oni kojima je stalo da razumeju šifrovane informacije u Svetom Pismu, a na slavu velikog hrišćanskog Boga. Isus Hrist jasno kaže da Njegove sluge služe Bogu u Duhu i u istini. Obećava u Jevanđelju po Jovanu 8:32 da ćemo saznati istinu i ona će nas osloboditi. Saznajte istinu, a Duh ćete dobiti na dar od Boga ukoliko se pokajete od svojih bezakonja (grehova) i stupite u savez sa Bogom Stvoriteljem, Bogom Izrailjevim, činom biblijskog krštenja. Slava Bogu! Otkrijte istinsku biblijsku istoriju i proročanstva sa Aleksandrom Veljićem, voditeljem radio emisije Nada Izrailjeva širom sveta. Aleksandrov temeljan pristup i jasna objašnjenja Pisma produbiće razumijevanje Biblije i pružiti novi pogled na aktuelna dešavanja. Podrška Aleksandrovoj službi doprineće širenju reči i pojašnjenja često neshvaćenim temama.

Live Radio iz Slatine u Hrvatskoj (Kutinska Slatina)

ORadio, Omladinski radio za sve ljubitelje urbanog zvuka.

Pomorski Radio U Moru Radija Samo Je Jedan Radio More

Genres : Talk

Poslovni FM Zagreb

Radio 101 je prvo postojao pod imenom Omladinski radio koji je započeo sa radom 8. svibnja 1984. kao službeni radio Saveza socijalističke omladine općine Trešnjevka. Prvi studio bio je u Studentskom domu Stjepan Radić odakle je djelovao sve do svibnja 1987. kada se preseljavaju u studio u Gajevoj 10 u Zagrebu. Za vrijeme pluralističkih promjena radi boljeg marketinga 1990. Omladinski radio se preimenovao u Radio 101 jer je radio stanica emitirala svoj program na frekvenciji 101 MHz.

Radio Banska Kosa 96,9 FM u svijet difuzije ušao je, sada već davne, 1991.godine s primarnim ciljem očuvanja nacionalnog identiteta, očuvanja jezika, tradicije i kulture srpske nacionalne manjine na području Osječko-baranjske županije. Naš radio je jedini manjinski radio u županiji koji cjelokupni program emitira na srpskom jeziku, i to svakoga dana od 08.00 do 19.30 na 96.9 Mhz. Okosnicu programa u trajanju od 11,5 sati čine različite emisije sa aktualnim temama, informativni program, kontakt emisije sa slušaocima, želje i čestitke slušalaca, te muzikom u kojoj dominira narodna. Ulica kralja Zvonimira 2, 31300 Beli Manastir

RADIO BROD 101,3 FM Od svog osnutka 1947. godine Radio Brod je imao ključnu ulogu u oblikovanju kulturnog i društvenog tkanja našeg društva. Tijekom godina kontinuirano se razvijao i prilagođavao promjenjivim vremenima, učvršćujući svoju poziciju omiljenog medija komunikacije i zabave. Isti...

Radio Korzo iz Rijeke u Hrvatskoj 98.4% DOBRE GLAZBE

Radio Maria Vision Međugorje je duhovna radiopostaja koja emitira uživo putem interneta i na 103.40 MHz FM (odašiljač Mostar). Slogan radiopostaje glasi: „Preko Marije do Isusa”, a misija je donijeti svjetlo Međugorja. Radio Maria Vision emitira glazbeni program i prenosi molitve, sveta misna slavlja, kao i svjedočanstva onih koji su spoznali Božju ljubav.