dreDDup

dreDDup predstavili “Clark Can’t”, prvi singl sa novog albuma “PAN/DORA” i prvi AI spot

Kao prvi singl sa novog albuma ‘PAN/DORA’, novosadski indastrijal rokeri dreDDup, predstavljaju pesmu ‘Clark Can’t’. Ova pesma biće jedna od 10 potpuno novih pesama koje se uporedo snimaju za album.
Spot za ‘Clark Can’t’ radio je reditelj Mihajlo Obrenov uz pomoć nekoliko različitih alata AI tehnologije.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

dreDDup

Kako Mihajlo kaže u svom opisu spota: “U pitanju je AI spot i ovo je prvi put da sam radio sa ovom tehnologijom. Nije bilo uopšte lako iako većina misli da je to par klikova i rešeno. Bilo mi je potrebno čak 3 meseca svakodnevnog rada i dosta živaca. Dok je većina autora pohrlila da na sva zvona najavi i radi AI spotove koji, po meni, izgledaju malo bolje od nekog animiranog GIF-a i nespretnog stop motiona, ja sam strpljivo i natenane proučio tehnologiju, pronašao kompanije koje nude raazličite alate + iščitao i pogledao sve na tu temu i nestrpljivo sačekao da taj isti AI uznapreduje do nivoa da ja lično mogu da mu prenesem svoju zamisao i da on zapravo može i da je razume. Čekao sam nivo da to stvarno može da izlgeda kako treba i da video nije kockast i u lošem frame rate-u. Tek od nedavno u igri su pokreti kamere, rasveta, planovi, rakursi, rad sa “glumcima” i sve ono za šta sam se ja školovao i šta umem stručno da objasnim.”

Bend je najavio da će uskoro biti još novih singlova i spotova, a planira se ponovo i snimanje nekolicine spotova za stare numere. Uživajte uz ‘Clark Can’t’!

Similar Posts