DREDDUP Live – NS, Trg Slobode 20.01.2017.

dreddup-26
Dreddup je bend koji zaslužuje svetsku slavu. Ali, nikad je neće steći. Odgovorno tvrdim. Razlog je zato što dolazi iz Srbije. U Srbiji i u Novom Sadu ne prepoznaju kvalitet ovog benda. Ni to što je u Novom Sadu sinoć, u vreme koncerta bilo -10 stepeni po Celzijusu ne može da bude izgovor što se na glavnom Gradskom trgu skupilo manje od sto ljudi (tačnije, u jednom trenutku sam izbrojao 76, ali je broj varirao od 70 do 100 duša) da isprati live nastup ovog sjajnog benda koji neguje industrial zvuk, tako redak na ovim prostorima.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platformevip-scdkey

 

Sat vremena su pevač i šef benda Mihajlo Obrenov i ekipa prezentovali pesme sa poslednjeg albuma : “Deathoven (Rebels Have No Kings)” i sa ranijih diskova. Publika je aplauzom i tek pokojim znakom odobravanja dala do znanja da im se dopada to što vidi i čuje, a tek nekoliko posetilaca je aktivno učestvovala u koncertu drmanjem glave ili skakanjem.

Verovaću, ipak, da je zaista jako hladno vreme uticalo da ovaj nastup ne bude posećeniji i prihvaćeniji. Svejedno, pogledajte nekoliko fotografija sa sinoćnjeg nastupa, a ako u Novom Sadu, ili ako živite negde drugde, u vašem gradu primetite plakat da nastupaju DREDDUP dajte im šansu, nećete se pokajati.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5aXuz__ASfU&w=560&h=315]

 
 

Similar Posts