Direct Drive

DIRECT DRIVE objavili drugi singl/spot – Bezdan

Grunge rockeri iz Banata, DIRECT DRIVE upravo su objavili svoj drugi singl/spot po imenu “Bezdan” koji je najava za album “Ruka za spas” . Svesrdno ih podržavamo i želimo im svu sreću u daljem radu i životu

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

direct drive cover

Osnovani davne 2011-te godine bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvodjača imao ujedno i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetioca svirke. Šest godina kasnije iskustvom renomirani, navežbani, i reoformljeni ali ništa manje motivisani – bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči sopstveni put na sceni, sa istim motivom, te tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas“, koji će ako Bog da izaći na videlo tokom 2021. Godine.

direct drive ruka za spas

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma se zove – “Ništa Drugačija“, a posle dužih odlaganja, spot snimljen Juna 2021. Godine izlazi konačno na videlo dana 13. 09. 2021. Za pesmu „Bezdan“, na youtube streaming servisu.

Bend čine:


Srđan Lakičin – Bas gitara  

Nikola Nenin – Vokal, solo gitara 

Aleksandar Nenin – Ritam gitara

Julijan Vojin – Bubnjevi  

Direct Drive

Izvor Dotkomsite

Similar Posts