epilog omot

debi album grupe EPILOG – "Nova Tempore"

epilog
Sjajni debi album „Nova Tempore“ kragujevačke petorke Epilog pojavio se pred samu Novu godinu pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records, a evo nam već i drugog po redu, video rada, ovog puta u pitanju je duet rađen sa legendarnim Borom Đorđevićem za pesmu „Sneg“. Njime vam želimo Srećnu Novu 2017. godinu i Božićne praznike!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZIdL5xKT92s&w=560&h=315]
Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe), i Ivan Grujić – Gnjurac. Jedini duet na albumu, urađen je sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu “Sneg”.
take-it-or-leave-it-logo
Video singl “Sneg” režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko- vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac, spot su snimali Lucky, Koki i Ralle, dok su kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić-Haludža.
epilog-omot
 
Ivan Stanimirović Rizinger                                               
zahvaljujući www.rockomotiva.com

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Similar Posts