Showing 21 - 30 of 32 stations

Radio Mr Deejay - The Best Of Dance Music - Najboljši plesni hiti - NON STOP - 24 ur na dan!

Radio Robin Nova Gorica je vodilna severnoprimorska radijska postaja, ki je z ustvarjanjem programa pričel leta 1994. Zaradi vsebin je radijski program zanimiv predvsem za aktivno in dinamično populacijo prebivalstva na področju svoje slišnosti, ki poleg glasbe in zabave želi slišati tudi kvalitetno lokalno informacijo. Z glasbo Radio Robin poskuša zadovoljiti okus poslušalcev s poudarkom na pop glasbenih zvrsteh. S frekvencama 100.0 MHz in 99.5 MHz pokriva Goriško statistično regijo; Vipavsko dolino, Goriška Brda, Kras, Banjško planoto, Soško dolino in Italijansko Goriško pokrajino.

Genres : Pop

Radio Sraka Novo Mesto 94.6 MHz je lokalna radio postaja, v programu daje poudarek aktualnim dogodkom v lokalnem in regionalnem okolju.

Radio Triglav Jasenice je radio za radovedne. Izdajatelj lokalnega radijskega programa, vsako leto organizira tudi prireditvi Prvi glas Gorenjske in Prvi glasek Gorenjske. Frekvencije: 96 MHz Širša Gorenjska, 101.5 MHz Kranjska Gora, 101.1 MHz Bohinj, 89.8 / 103.5 MHz Jasenice, 98.3 MHz Kabelski sistemi

Radio Veseljak 94.9 MHz FM Ljubljana je radio veselih ljudi, z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Dobra volja in 100% slovenska glasba 24ur.

Rock Radio Best Ballads Ljubljana Slovenia, prvi in pravi Rock Radio v Sloveniji. Poslušaj v živo najboljše rock balade.

Rock Radio Classics Ljubljana Slovenia, prvi in pravi Rock Radio v Sloveniji. Poslušaj v živo najboljši classic rock.

Rock Radio Hard & Heavy Ljubljana Slovenia, prvi in pravi Rock Radio v Sloveniji. Poslušaj v živo najboljši Hard & Heavy rock.

Rock Radio Ljubljana Slovenia, prvi in pravi Rock Radio v Sloveniji. Poslušaj v živo najboljši rock hiti. Nacionalno: Omrežje DAB+ R1 (kanal 10D) MHz, Ljubljana: 103.3 MHz, 104.1 MHz i 107.4 MHz, Maribor: 90.8 MHz

Dobrodošli na slovenskem radiu Narodnjak in prijetno poslušanje. Slovenski Radio Narodnjak, slovenska glasba na enem mestu.