img 2009

CK13, 30.06. WAR ENGINE + RIVERROTH + KOBOLD (promocija albuma THE VERDICT)

Ovog puta svirka nije viđena očima tinejdžerke od 17 godina, nego iz perspektive mene kao oca tinejdžerke, poštovaoca R’n’R i onog koji mrzi kič, šund i njima slično.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

CK-13, 30.06. Novi Sad, promocija novog albuma The Verdict, bend-a War Engine, o kojima smo već pisali na našem sajtu. Da uveličaju promociju, pozvani su Riverroth (NS) i Kobold (BG).

 

Kao prvi, nastupili su mlađani thrash metalci Riverroth, u izmenjenom sastavu. Umesto gitariste Miodraga, mesto je preuzeo mlađani golobradi Marko. Koliko sam uspeo da saznam, ovo je bio Markov prvi nastup. Momke slušam drugi put i mogu reći da su vraški dobro uvežbani i pored toga što su nastupili sa novim članom benda. Svirali su par svojih pesama, a ostalo su bile obrade, koliko me sećanje služi, Metallica-e, Megadeth-a i Slayer-a. Atmosfera malo ispod topljenja bakra (oko 10.000oC prim. aut.)

 

Drugi nastupaju Kobold iz Beograda, u sastavu: Elio Rigonat – gitara i vokal, Savo Kraljević – bas i vokal i Sergej Radan – bubnjevi i vokal. Momci su još više podgrejali atmosferu sa pesmama koji treba da se nađu na novom albumu: Death Parade. Datum izlaska albuma trebao je biti početkom juna, ali zbog tehničkih problema pomeren je za 01.07. Jedino što bih im zamerio je basistin neprimeren outfit za jedan ovakav koncert. Ne nastupa se u papučama, braćela, osim ako ne nastupaš na letnjim terasama.

 

I na kraju kao šlag na tortu, War Engine i 8 tamburaša iz pakla, sa svojim novim pesmama sa njihovog poslednjeg albuma. Dušan i ekipa su opet pokazali svoj izvanredan talenat, a sama atmosfera se digla do tačke kojoj nema povratka.Čak je i sam Lucifer uleteo u obližnji frižider da se rashladi.

            Jedino što mogu reći su reči hvale za mlade momke i poželeti im sreću u daljem uništavanju gitarskih žica i pojačala.

Keep on rockin’ in the free world 

GORAN Gomez STEPANČEV

Gorana StepančevYouTube Kanal DOTKOM

Similar Posts