zyron 720x340 1

Bend Zyrion najavljuju svoj EP prvenac „Journey To The Pyramid Of The Sun“

Predstavljamo vam Zyrion, eksperimentalni stoner rock/metal bend iz Srbije, koji za 28.08. najavljuju izlazak svog EP-a „Journey To The Pyramid Of The Sun“.

Najpovoljnije cene Igara i Softwer-a za sve platforme

G2A

Zyrion

Bend je nastao 2018. godine i od tada su postigli solidan uspeh na srpskoj muzičkoj sceni. Neki od njihovih najznačajnijih nastupa su bili na Bunt Rock Festivalu 2019. godine gde su u finalu osvojili nagradu publike, a ubrzo nakon toga imali su nastup na EXIT festivalu u Novom Sadu. Pored toga, u februaru i martu 2019. su imali mini turneju dobrotvornih koncerata u saradnji sa organizacijama „Budi Human“ i „FLEX Alumni Serbia“, gde je prikupljen novac i dodeljen porodicama širom Srbije kojima je taj novac potreban. Krajem 2019. objavili su prvi singl „Soul“ (u produkciji Ivana Petrovića i Nikole Vranjkovića) na svim streaming platformama. Planirali su turneju i snimanje novog EP-a za leto 2020. ali kao što već znate, COVID19 plandemija je poremetila sve njihove planove.

Ove godine, otkako su stvari vezane za plandemiju krenule na bolje, snimili su novi konceptualni EP „Journey To The Pyramid Of The Sun“ i planiraju da ga uskoro i objave. Album se sastoji od tri pesme (Journey, The Pyramid i The Sun) i dva interlude-a (To i Of). Ovaj EP predstavlja kombinaciju širokog dijapazona različitih žanrova, otuda potiče eksperimentalni deo njihovog žanrovskog identiteta, i već́ je privukao veliku publiku u njihovoj koncertnoj karijeri.

Similar Posts