The Cockblockers 1

The Cockblockers objavili novi album pod nazivom “Let it out”

The Cockblockers su rock ‘n’ roll autorski bend iz Beograda. Nakon uspešne turneje na kojoj je ova mlada trojka predstavila svoj prvi studijski album, protekle dve godine usledila su četiri uspešna singla sa spotovima “Can’t stop thinking about you”, “Let it out”, “Next to you” te “I Gave It All” kao uvodni singlovi u novi materijal koji smo željno iščekivali.

The Cockblockers

Dana, 26. oktobra, bend objavljuje svoj drugi album “Let it out” za splitsku diskografsku kuću Street Pulse Music. Autor teksta i muzike je gitarist i vokal u bendu, Nenad Todorović, a ostatak ekipe još čine Milan Mladenović na bas gitari i Minja Vuletić na bubnju. Drugi album nastao je u produkciji Shoom Studija, a za sve video spotove zaslužan je kolektiv Diptych.

S radom su započeli 2011. godine, a do sada su nastupali na festivalima kao što su Exit, Nišville Jazz Festival, Arsenal  FEST, Evergreen Fest i Šumadijski BluesRock festival, te delili binu sa velikanima srpske i internacionalne rock i blues scene. Nedavno su nastupili i na Open Air Blues Festivalu, jednom od najvećih blues festivala u regiji. Nakon EP-a “Give Me All I Want” (2013), Live Sessiona (2015) i nekoliko singlova, 2017. bend je objavio debitantski album „Free Your Mind“ koji je pobrao odlične kritike cele regije. Album je promovisan u sedam država gde je bend održao preko 60 nastupa. Svirke The Cockblockersa karakteriziraju nastupi na engleskom jeziku, energičnost i eksplozivna gitara sa mešavinom bluesa i rocka što njihove nastupe čini izuzetnima.

Similar Posts