babaduh

NOVI SINGL “MIZERIJA” SVRLJIŠKOG BENDA BABADUH

Bend Babaduh iz Svrljiga je rok dvojac, braća – Milutin Marjanović (gitara, bubanj) i Danilo Marjanović (bas, vokal) koji deluju od 2017. godine. Tada su objavili i svoj prvi, istoimeni EP za Tribal Rajber Records, ali i učestvovali na regionalnoj kompilaciji etikete Black Planet Records iz komšijskog Niša “Balkan Under the Radar: Under the Black Flag”.Takođe, objavili su i jedan instrumentalni singl 2018. godine pod nazivom “Greške (Odlazim)”.
Nakon četiri godine, u saradnji sa Associated Act studijom, izdali su prvi singl „Mizerija“, koji će se naći na predstojećem albumu „MIZERA“. Album čini šest pesama koje će se sukcesivno objavljivati. 

Temu pesme „Mizerija“ najbolje opisuje rečenica „Pre ću da umrem gladan, nego vaš hleb da jedem“ i akcenat stavlja na ponos i nezavisnost individue da živi bez etikete, sa stavom, čvrsto i nezavisno, ma koliko mu to bola i patnje donelo. Naime, ljudi prolaze kroz život trbuhom za kruhom, a sada ni to ne vredi, jer je upitnik stavljen na ljudske živote.

Izvor Dotkomsite

Similar Posts