Stvor lightBG

Novi singl beogradskog STVORA – Nothingness

Inspiracija za tekst pesme Nothingness je došla iz sna i bavi se temom našeg postojanja ali i postavja pitanje šta se dešava kada čovek napusti ovaj svet. Stvor je tematski i tekstualno okrenut tamnijem segmentu svega što nas okružuje pa su takve teme uglavnom zastupljene kroz njihov audio, video i tekstualni izraz. Muzika je nastala tokom proba gde su nekako i uz sam tekst menjali aranžman i prilagođavali dinamiku kako bi i kroz instrumente i tekst preneli odgovarajuću emociju.

Stvor FB

Kao i prethodni singl, snimana je u čudnim uslovima epidemije gde su se kao bend naučili, ali ne bih rekao i navikli na specifičan način rada gde je svako snimao svoj deo kako se snašao, neko u kućnom ili studiju koji je dostupan, neko u studiju Blaze.

Bend funkcioniše po osećaju – izaberu nešto što im se svima svidi, nešto što ih, kao celinu pomera i pokreće. Nemaju album isplaniran unapred, svaka pesma je individualna, kao i slika, ostavlja slušaocu prostor da je interpretira onako kako on oseća.

Album će i pronaći značenje na samom kraju, kada se sve to nekako zaokruži, i kada se konačno izbistri trenutno maglovito vidjenje celine i sta generalno album predstavlja.

Stvor darkBG

Muzika: Stvor
Tekst: Vojislav Višić
Audio produkcija: Miloš Mihajlović (studio Blaze)
Video: Luigi Florente
Bend su: Vokal: Vojislav Višić // Guitara: Uroš Đorđević // Bas: Ilija Kojović // Bubanj: Ivan Blagojević

Privi album (STVOR):

Izvor Dotkomsite

Similar Posts