Fabrika koncert

Koncertna promocija novih izdanja novosadskih bendova “Killo Killo Banda” i “Mamurlook” u Fabrici SKCNS-a!

Vesela ska/pank družina Mamurlook trenutno promoviše svoj prvi album u izdanju SKCNS “Vesela zemlja medija” i jedva čekaju da ga predstave publici. Priča se da su im svirke nezaboravne i da uvek uspevaju da opravdaju ime benda. Iz Mamurlooka poručuju da će na svirci biti zagarantovan odličan provod, sa dozom novosadskog šarma.

Studentski kulturni centar Novi Sad objavio je i novi album Killo Killo Bande pod nazivom “Pobeda je biti čovek”. Ovo je četvrti studijski album benda i čini ga 11 novih pesama, kao i jedan remix, a na fizičkom izdanju objavljena su i dva singla kao bonus pesme: “Nema me” i “Vinska pesma”.

“Banda je u osnovi ostala dosledna sebi i originalnoj, istinskoj energiji kojom ovaj sastav prirodno zrači već dugi niz godina. Pesme su žanrovski raznovrsne, te kao i na prethodnim albumima pored najprisutnijeg reggae-a, možemo čuti i afro-funk, rock-steady, dub pa i hip- hop. U tekstovima se bavimo životnim temama, često na prepoznatljiv, duhovit i samokritičan nacin, a sazrevanju našeg sastava svedoči i sve snažnija poetika koja stimuliše slušaoca na introspekciju i lični razvoj, sa ultimativnom altruističkom porukom – pobeda je biti čovek” – objašnjava frontmen benda Vojislav Malešev.

Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta. Svaki posetilac će imati mogućnost da odabere CD jednog od ova dva benda koji će uz ulaznicu dobiti na poklon. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova, koncert počinje u 19.30 časova i trajaće do 21.45 časova

Similar Posts