Radio stanice po preporuci urednika

Suluda ideja za stvaranje Undergrand radija nastala je 2020 godine u doba Korone i tako zajedničkim trudom ekipe dotkomsite i limancrew usudili smo se krenuti putem ka ostvarivanju iste. Cilj nam je da napravimo radio koji će da pušta muziku koju ne možete da čujete na radio stanicama u Srbiji i šire koje su kao preslikane. Na njima rade muzički urednici koji mrze svoj posao. Puštaju uvek istu, bezličnu muziku. Kod nas to neće biti slučaj...

Genres : Rock

Ideja WAH Rock Radija je da, osim što ne pušta mainstream muziku, približi autorske bendove publici kroz njihov muzički ukus – puštajući njihove plejliste.

Ob-Neob Radio sa Brakusom i Banjcem, dom nezbrinutih radio voditelja. Muzika 24 časa, koja je kombinovana sa našim emisijama, kao i kratkim radio-dramskim sadržajima - igrokazima.

Slušajte Radio Digital Impulse Blues kanal uživo i besplatno preko interneta kao i druge radio stanice sa prostora ex yu koje emituju svoj program preko interneta.

Slušajte Pakao radio online, kaznite svoje uši! Rokamo klasični i urbani exyu rock nonstop. Čućete opasno prženje, koljačinu i žagačinu.

Radio Beograd 202. Slušajte legendarnu dvestadvojku uživo i besplatno preko interneta kao i druge radio stanice sa prostora ex yu koje emituju svoj program preko interneta.

Genres : Rock

Slušajte online Radio S2 Rock Beograd, rock stream preko koga se 24h svakog dana emituju stari i novi rock hitovi.

Slušajte Naxi Blues Rock

Radio Labyrinth emituje Ex YU Pop Rock muziku 70-tih, 80-tih, 90-tih.

Genres : Rock

Popularni radijski voditelji iz Novog Sada Daško i Mlađa od 2016 godine su, uz pomoć slušalaca, počeli emitovanje nezavisnog radijskog programa putem interneta, nakon što Radio-televizija Vojvodine (RTV) s njima nije produžila ugovor o saradnji.