hadzi prodane duse

Hadži Prodane Duše objavili novi spot “Negativac”

Pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru, bend Hadži prodane duše, predstavio je 28. juna svoj novi singl i spot pod nazivom „Negativac“.

Užički alter rock bend Hadži prodane duše je objavio prvi singl nakon svog debitantskog albuma „Racionalna manjina“ koji su osvojili kao pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru.

Hadzi prodane duse

Bend je najavio singl kao svoj „najintrigantniji projekat“ a postavku benda čine:

Vokal / gitara: Vojislav Lazić

Bas: Milan Jevtović

Gitara: Vladimir Radović

Bubanj: Uroš Rakonjac

„Veoma nam je drago što imamo priliku da posle pauze izazvane pandemijom možemo da predstavimo novi materijal na kome smo radili. Već se uveliko radi na materijalu za novi album koji ćemo uskoro najaviti“.

Publika će moći uživo da čuje numeru Negativac 03.07.2021. na koncertu benda u Gradskom kulturnom centru Užice, a uz njih će nastupati i bendovi Volt Pop, Mehanizam i Brat.

Pesma je snimljena u studiju P3, tonski snimatelj je bio Ivan Petrović, dok je za mix i mastering uz njega zaslužan i Nikola Vranjković. Režiju za spot je radila Jovana Avramović, scenario Irena Parezanović, art direktor i direktor fotografije je Ana Melentijević, produkciju lično bend Hadži prodane duše, izvršnu produkciju Ikonija Jeftić i Aleksa Borković, dok su uloge u spotu tumačili Đorđe Živadinović Grgur, Andrea Đina Ržaničanin, Mia Jovanović, Ivana životić, Miloš Janjić, Aleks Zain i Tijana Gal.

Similar Posts