Brkovi

„Bagra sa ekrana“ – Poručuju Brkovi!

Punk-folk bend Brkovi objavio je na svojoj Youtube stranici novi singl i spot za pesmu „Bagra sa ekrana“. Nepunih devet meseci posle objavljivanja albuma „Brkovi Su Da Se Vole“ koji je naišao na pozitivne reakcije njihovih fanova, Brkovi su rešili da podele sa svojom publikom sasvim novu pesmu. Novi singl je direktno inspirisan svim nakaznim kreatorima opšteg stanja u društvu koji nam nemilosrdno upropaštavaju živote poslednjih decenija.

Brkovi 1

Tekst i muziku za ovu pesmu potpisuje pevač benda BrkoviVedran Pehar, poznatiji kao Shamso69. Za audio produkciju je bio zadužen Ivan Havidić, a video uradak je delo agencije Pehar Design.

Usled situacije sa Covid-19 pandemijom najpoznatiji regionalni punk-folk bend nije realizovao planiranu turneju kojom su trebali da promovišu svoj poslednji studijski album. Odlučili su da bez obzira na okolnosti ostanu stvaralački aktivni i nadaju se da će se tokom sledeće godine steći uslovi da uživo nastupe pred svojom publikom.

Od 18.12. ova pesma biće dostupna na svim digitalnim servisima (Deezer, Spotify, Itunes i još 25 drugih) u 240 zemalja sveta. Kao što su već navikli svoje fanove svih prethodnih godina, bend će i ovu pesmu postaviti za besplatno skidanje na stranici www.brkovi.com .

Izvor: LIMAN CREW

Similar Posts